Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

En hyldest til ungdommen (del 3)

Kære unge, I minder os, med jeres skrøbelighed om, at mennesket ikke er perfekt, og at alle mennesker har brug for nærhed. At der er dage med ensomhed, dage hvor livet er svært, måske også for svært.


 


I minder os om, hvor dyrebar og fuldstændig vidunderlig naturen er, de lyse bøgeskove med anemoner i bunden og havet med bølgernes skvulpelyde.


 


I minder os om, at selv i en Coronatid er der brug for anstændighed, så små børn og familier ikke rådner op i syriske flygtningelejre eller danske udsendelseslejre eller lever i fattigdom i udsatte boligområder.


Og det allerbedste; I minder os om, at der er håb, og hvad mere kan man ønske sig fra sin bys ungdom?


 


Og endelig, kære radikale unge, I er billedet på den ungdom, jeg i dag hylder, og inspirationen til - ikke bare til denne tales indhold - men også til den politik Radikale Venstre i Odense kommer til at gå til valg på.


Og tro det eller lad være, når I sidder i tilhørerlogen i Byrådssalen eller i min have, og nogle gange er virkelig pjattede, så gør I mig bedre, end jeg ville være alene. For I gør mig modigere og vildere, end jeg i virkeligheden er. Og mon ikke I også har den virkning på andre her i byen. Det skal I virkelig have tak for.


 


Med de ord, vil jeg ønske jer alle en god Grundlovsdag og god vind til min bys ungdom, med håbet om, at det Danmark, vi alle sammen elsker, er på vej tilbage.


Susanne Crawley