Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Er du vores nye folketingskandidat?

Efter en meget langvarig og meget intens valgkamp har vi igen fået et fynsk folketingsmedlem i form af Rasmus Helveg Petersen.


Rasmus Helveg Petersen og Anne Skau Styrishave genopstiller begge som folketingskandidater til vores generalforsamling i april 2020, mens Camilla Hersom har valgt at trække sit folketingskandidatur.


Det efterlader os med en ledig opstillingskreds i Odense, og derfor skal vi have fundet en ny folketingskandidat - gerne en person, som i væsentlig grad henvender sig til lidt andre segmenter blandt potentielle radikale vælgere end de to kandidater, der genopstiller


Hvis du selv ønsker at stille op, eller hvis kender én eller flere personer, som du kunne tænke dig som folketingskandidat, så kontakt formand Kristian Grønbæk Andersen på tlf. 2086 7960 eller odense@radikale.dk.