Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

God sommer

Siden foråret 2018 har vores opmærksomhed først og fremmest været rettet mod det dengang kommende folketingsvalg. Vores vigtigste prioritet var at få valgt et fynsk folketingsmedlem. Helst én, som var opstillet i Odense. Det lykkedes, idet Rasmus Helveg Petersen blev valgt.


Alle fire fynske folketingskandidater førte en meget flot, loyal og intensiv valgkampagne. Det betød bl.a. at de personlige stemmetal blev meget store. Langt flere radikale vælgere satte deres kryds ud for en kandidat og ikke ”bare” på partiet.


Der skal herfra lyde en stor tak til kandidaterne, deres kampagnegruppe og de mange medlemmer, som har deltaget, f.eks. med at uddele flyers, hænge plakater op, eller deltage i møder - og på den måde støttet kandidaterne. Uden små og store bidrag fra frivillige var vi ikke nået så langt.


Tak for en flot indsats i valgkampen!