Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Haver til Maver

Skolehaver kommer med hele pakken.


Skolehaven på Falen er mere end 50 år gammel og ligger midt i mellem kolonihavehuse nærmest inde i byen. Den drives sammen med Haver til Maver, Odense.


Her har man forlængst opdaget, at nogle børn lærer bedre udendørs og med plads omkring sig. Så udover at lære at passe en have, bliver der plads til masser af matematik, madkundskab og biologi. De erfaringer kommer os til gode, her i en Coronatid med fokus på udeundervisning.


Generationsmødet sikres ved at Ældre Sagen stiller med et par frivillige, når Odenses skoleklasser kommer forbi, her 3. klasse fra Tingløkkeskolen. Senest er Lokaldemokratiet kommet i spil med ansøgning til bistader.


Historien om skolehaver i Odense slutter ikke. Ikke før alle skolehaver har en, ikke før børnehusene har fået minigraver, og ikke førUngOdense har fået en taghave på Østre plads.