Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

HPV-vaccinen redder liv!

Om ikke så længe skal det sidste af mine fem børn vaccineres, - der er lige kommet en påmindelse i e-boks. Hver gang jeg støder på artikler om HPV, bliver jeg mindet om nogle af de unge piger, jeg i min tid på OUH Odense Universitetshospital - Svendborg Sygehus, så dø af sygdommen. deres familier og følelsen af uretfærdighed og meningsløshed.


Så kom vaccinen, der kunne redde liv, og vi var glade. Altså lige indtil vaccinen blev lagt for had på et fuldstændigt fejlagtigt grundlag og i et hysterisk mediebillede. Nu dukker sådan en artikel opsom forsøger at beskrive konsekvensen af, at flere årgange ikke blev vaccineret, - konsekvensen er, med alle de forbehold forskerne tager, sygdom og død.


Så skynd jer ned at få vaccineret jeres drenge og piger, for tro mig, - ikke mange ting er mere forfærdeligt end at se sit barn dø før en selv.