Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Kandidatpræsentation: Anne Skau Styrishave

Jeg hedder Anne, jeg har sabbatår og til daglig arbejder jeg som lærervikar i Vollsmose, hvor jeg også er miljøambassadør. Når jeg har tid, går jeg til keramik.  

Jeg vil gerne bygge videre på al det kommunalpolitiske arbejde, vi har gjort med bæredygtighed det sidste halvandet år og sørge for at få verdensmålene ind på Christiansborg. Vi har opbygget meget under kommunalvalgkampen, og jeg tror grundlæggende, at det handler om to ting:  Vi havde som rettesnor, at en stærk valgkamp bunder i en stærk medlemsinddragelse, og v i havde verdensmålene som den overordnede fortælling.

Verdensmålene er en fantastisk god rammefortælling, fordi de netop ikke bare er en checkliste til verdens regeringer, men derimod en helhedsfortælling og et projekt, som går på tværs af mange forskellige aktører. Her er bæredygtighed selvfølgelig nøgleordet.  

Regeringen har ingen ambitiøs plan overhovedet for, hvordan Danmark kan arbejde med verdensmålene. Men jeg tror, at vi har ramt rigtigt: Verdensmålene er grønne, progressive, internationale og det er en fantastisk god social- og økonomisk politik. Særligt den grønne omstilling vil være et stort fokus for mig. Og så tror jeg, at vi har en stor opgave i at gøre verdensmålene til noget håndgribeligt og nært. 

For mig er det centralt, at vi fører en valgkamp, som er for vores medlemmer, og som bunder i politikudvikling, medlemsinddragelse og debat om verdensmålene i ORV og RUO sammen.  Jeg tror, at sammenholdet i vores parti er afgørende for, at vi kan føre en stærk valgkamp.