Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Plant et træ!

Man kan aldrig starte en valgkamp for tidligt, og min og Odense Radikale Venstres valgkamp bliver grøn.


Der er "kick off" på generalforsamlingen den 11.juni 2020. Jeg har indkøbt en masse små egetræer, der skulle være brugt i en kampagne for grundvandet i foråret. Kampagne blev aldrig gennemført pga. Coruna krisen,


Træerne har hvilket i min have, men nu er de klar til at blive delt ud. Alle der kommer til generalforsamlingen får et lille tær med hjem til at plante i haven eller i en krukke på altanen, så det senere kan komme i jorden. På den måde er man med til at beskytte grundvandet og hjælpe CO2 - regnskabet i den rigtige retning.


Til medlemmer som ikke deltager i generalforsamlingen og har have, leverer vi gerne et eller flere egetræer ud. Kontakt Thorkild på tkmaarbjerg@gmail.com eller på 23 20 11 14.


Når træet er plantet, beder jeg jer tage et foto af træet og sende det til Ida - ida.beck.karlsen@gmail.com, som lægger det ind på  Facebook - profilen " Plant et træ", som er ved at blive etableret.


Vi vil gerne kontakte jer senere med henblik på at skrive nærmere om kampagnes forløb, som vil fortsætte til en række forskellige haveejere.


Det er planen at uddele tusindvis af træer helt frem til valgdagen. Det glæder jeg mig til og håber at rigtig mange fra Odense Radikale Venstre og Radikale Ungdom i Odense vil være med.


Det bliver en super måde at få Odenseanerne til at tale om den grønne dagsorden.


Mange hilsner


Susanne