Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Susanne Crawleys tale ved Børn og Unge Forvaltningens Nytårskur

 

” …..I år vil en del af min opmærksomhed blive viet ligestilling mellem drenge og piger, mænd og kvinder. Jeg vil lave en ligestillingspolitik i børnehøjde. Jeg tror på ligestilling, jeg tror også på, at de fleste ønsker det, men jeg tror ikke vi praktiserer det så ofte, som vi selv tror.

 

Jeg vil gerne se på praksis i vores forvaltning; lige fra dagen hvor sundhedsplejersken kommer på det første graviditetsbesøg, til tiden i vuggestue og dagpleje samt senere i børnehave, skole og fritidstilbud. Og hvordan er det med udsatte drenge og piger, - møder vi dem med det samme alle steder i byen.

 

Ligestilling i børnehøjde handler også om de voksne i vores forvaltning og børnenes forældre. Altså de voksnes måder at møde henholdsvis piger og drenge på, men også de voksnes møde med hinanden. Nogle vil nok argumentere for, at der er ligestilling i Danmark, men tro mig det er der ikke.

Det er min ambition at indtænke ligestilling i alle beslutninger jeg tager fremover…..”