Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Tale ved Odense Musikskoles Nytårskoncert

“I gennem et liv vil musikken sætte aftryk hos os alle. Vore liv er ledsaget af musik fra vuggesangene, der blev sunget for os som små, og som vi selv synger for vore egne børn, den første dans med den elskede, sangene ved livets slutning, først for vore bedsteforældre, siden vore forældre og til sidst den dag vi selv ikke er her mere. Musikken passer på minderne i en familie, men mere end det …


Det er i musikkens verden, at en stor del af vores kulturarv og traditioner og sprog gives videre fra generation til generation. I jeres hænder dannes børnene til hele mennesker.

Målet for mig i mit politiske virke er at danne en generation af voksne selvbevidste og reflekterede mennesker. Det kan lyde højtideligt og fjernt fra virkeligheden, sådan lidt på månen, men det er det ikke. For det modsatte af dannelse, generøsitet, medmenneskelighed og storsind, er barbariet, det primitive, grådigheden, småligheden og misundelsen”Tak til musikskolen for en skøn aften.