Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Tidligere Amtsråds- og Regionsrådsmedlem Kristian Grønbæk Andersen tager over som formand for Odense Radikale Venstre

Det bliver den erfarne Kristian Grønbæk Andersen, der tager over som formand for Odense Radikale Venstre. Det stod klart efter, at medlemmerne i Odense Radikale Venstre mandag aften afholdte generalforsamling på 1748.

Efter 16 år ved roret havde Thorkild K. Maarbjerg tidligere på året meddelt organisationen, at han ikke genopstillede. Til generalforsamlingen havde to medlemmer meldt deres kandidatur til formandsposten, og valgresultatet gav tidligere Amtsråds- og Regionsrådsmedlem Kristian Grønbæk Andersen mandat til at overtage formandsposten.

- Jeg glæder mig til den store og spændende opgave, det er at overtage formandsposten i Odense Radikale Venstre. Det er store sko at udfylde, når jeg skal tage stafetten videre fra Thorkild K. Maarbjerg. Jeg glæder mig over, at jeg har en stærk bestyrelse at læne mig op ad og inddrage i arbejdet. Vi har også et stærkt kandidatfelt af folketingskandidater, som skal ud og kæmpe for, at et Radikalt mandat igen falder på Fyn, siger den nyvalgte formand Kristian Grønbæk Andersen.

Kristian Grønbæks politiske CV:
2006 – 2017: Medlem, Region Syddanmark
2002 – 2006: Amtsrådsmedlem og Viceamtsborgmester, Fyns Amt
1994 – 2000: Formand, Fyns Radikale Venstre

Nye kræfter i bestyrelsen
På mandagens generalforsamling fik Odense Radikale Venstre også sammensat en ny bestyrelse. Her blev det til flere nye ansigter.
Odense Radikale Venstres bestyrelse for 2018-2019:

  • Joan Lynge Hansen (nyvalgt medlem)
  • Louise Bek Vegebjerg (nyvalgt medlem)
  • Bjørn Bjerrehøj (nyvalgt medlem)
  • Peter Kragh Hansen (genvalgt)
  • Marek Bang Poulsen (genvalgt)
  • Ann-Sophie Knudsen (ikke på valg)
  • Andreas Hedelund Lausen (ikke på valg)
  • Svend-Erik Runge Pedersen (ikke på valg)

Derudover blev Cecilie Lund Koch og Rasmus Francke Harboe valgt som suppleanter til bestyrelsen.