Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Odense Radikale Venstre

Vi skal have skoleskove i Odense

Her ved årets begyndelse er det almindeligt at sætte sig mål. Her er et af mine.


Jeg har plantet to træer i år. Ét sammen med Plant et Træ og fælleselevrådet foran Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, og ét sammen med Haver til Maver Odense og børn fra Sct. Hans Skole i den nyeste af skolehaverne. Begge var æbletræer, som jeg glæder mig til at se vokse til.

Den slags træ-plantninger er selvfølgelig symbolske, - de ændrer ikke i sig selv noget, men de sender signaler, skønne signaler.

En af de bedste ting, vi kan gøre for klimaet og Grundvandet, er at plante træer. Børnene og de unge har forstået det, og frivillige foreninger har forstået det, og ja jeg har også forstået det. Derfor ligger det lige for at kombinere børnenes engagement, foreningernes kræfter og min politiske vilje og indflydelse.

Det er min ambition sammen med børnene at rejse en eller flere skoleskove /børneskove i 2020, selvfølgelig med hjælp fra foreninger, der vil være med, og med alle gode kræfter i øvrigt, herunder jeres.