| Odense Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anne Skau Styrishave

Gymnasieelev

Emailannestyrishave@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

Tænk globalt – tag ansvar lokalt  

Jeg har klar en vision for Odense. Vi skal bruge FN's 17 verdensmål til finde på lokale løsninger på globale udfordringer. Verdensmålene handler bl.a. om, hvordan vi stopper fattigdom; hvordan vi skaber sundhed, et bedre miljø og uddannelser af højkvalitet; samt hvordan vi bremser den globale opvarmning. Det fantastiske ved disse mål er, at de kan føres ud i livet her i Odense Kommune. Og det skal vi gøre!  

 

Indtil Trump går af...  

… gør vi det selv. Den grønne omstilling er vores tids største udfordring. Men vi kan faktisk tage et ansvar i Odense ved at skabe en grøn og bæredygtig by. Vi skal fx plante flere træer og udnytte regnvand langt bedre, end vi gør i dag. Samtidig skal vi sikre, at borgere og interesseorganisationer bliver inddraget i de lokale løsninger på klima- og miljøproblemerne.  

 

Ingen bæredygtighed uden sundhed 

Der er alt for lidt fokus på mental sundhed. Såvel hos unge, som må droppe ud af deres uddannelse, som hos voksne, der må stoppe med at arbejde. Vi skal gøre meget mere for at sikre, at alle trives. Derfor skal vi også sørge for bedre hjælp til de veteraner, vi selv har sendt ud i verden. FN's tredje verdensmål hedder 'Sundhed og trivsel'. Det kan vi godt leve op til i Odense. Hellere i dag end i morgen. 

 

Borgerdrevet byudvikling 

Det er vigtigt, at borgerne i Odense har ejerskab over byudviklingen. Derfor skal vi give odenseanerne muligheden for at forme lokalområderne med egne idéer. Vi skal derfor slå kommunens udviklingsprojekter op, så borgerne kan byde ind. Byen er vores, og sammen kan vi gøre Odense til den mest bæredygtige by. 

 

Tænk globalt - tag ansvar lokalt

Klima - 03.10.2017

Tænk globalt – tag ansvar lokalt

Med sin visionsløse klima- og miljøpolitik har regeringen vist, at den ikke magter den opgave det er, at gå forrest med at finde løsninger på globale problemstillinger. Regeringen har vist, at den hverken tør eller vil gå forrest med den grønne omstilling og sikre, at vi i Danmark går en bæredygtig fremtid i møde. I 2016 steg Danmarks udledning af drivhusgasser for første gang i ni år. Alligevel har vi en klimaminister, som ikke har "tid" til at tage til klimatopmøder.

Læs mere
Anne Skau Styrishave

Uddannelse - 04.11.2016

Vi mangler rollemodeller for det gode liv

Mange vil formentlig uden tøven hævde, at ungdommen på ingen måder har det værre i dag, end de tidligere generationer. Om det er rigtigt eller ej, skal jeg ikke kunne sige. Men samfundet er immervæk nødt til at forholde sig til de unges egen virkelighed. Og her er der noget der tyder på, at et stort antal af unge bestemt ikke trives. Og en stor del af denne mistrivsel ser ud til at være koblet til trivslen i uddannelsessystemet.

Læs mere
Anne Skau Styrishave