Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Anne Skau Styrishave

1. suppleant til Odense Byråd

Telefon22 39 39 55

Emailannestyrishave@hotmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
   

Tænk globalt – tag ansvar lokalt  

Jeg har klar en vision for Odense. Vi skal bruge FN's 17 verdensmål til finde på lokale løsninger på globale udfordringer. Verdensmålene handler bl.a. om, hvordan vi stopper fattigdom; hvordan vi skaber sundhed, et bedre miljø og uddannelser af højkvalitet; samt hvordan vi bremser den globale opvarmning. Det fantastiske ved disse mål er, at de kan føres ud i livet her i Odense Kommune. Og det skal vi gøre!  

 

Indtil Trump går af...  

… gør vi det selv. Den grønne omstilling er vores tids største udfordring. Men vi kan faktisk tage et ansvar i Odense ved at skabe en grøn og bæredygtig by. Vi skal fx plante flere træer og udnytte regnvand langt bedre, end vi gør i dag. Samtidig skal vi sikre, at borgere og interesseorganisationer bliver inddraget i de lokale løsninger på klima- og miljøproblemerne.  

 

Ingen bæredygtighed uden sundhed 

Der er alt for lidt fokus på mental sundhed. Såvel hos unge, som må droppe ud af deres uddannelse, som hos voksne, der må stoppe med at arbejde. Vi skal gøre meget mere for at sikre, at alle trives. Derfor skal vi også sørge for bedre hjælp til de veteraner, vi selv har sendt ud i verden. FN's tredje verdensmål hedder 'Sundhed og trivsel'. Det kan vi godt leve op til i Odense. Hellere i dag end i morgen. 

 

Borgerdrevet byudvikling 

Det er vigtigt, at borgerne i Odense har ejerskab over byudviklingen. Derfor skal vi give odenseanerne muligheden for at forme lokalområderne med egne idéer. Vi skal derfor slå kommunens udviklingsprojekter op, så borgerne kan byde ind. Byen er vores, og sammen kan vi gøre Odense til den mest bæredygtige by. 

 

Tænk globalt - tag ansvar lokalt

Miljø - 15.05.2018

At redde verden er en folkesag

Af Anne Skau Styrishave, folketingskandidat for Radikale Venstre

Vi har pligt til at efterlade verden i en bedre tilstand end da vi selv trådte ind i den. Så let synes jeg, at det kan siges.

Læs mere
Anne Skau Styrishave

Radikale Venstre - 05.02.2018

Kandidatpræsentation: Anne Skau Styrishave

Jeg hedder Anne, jeg har sabbatår og til daglig arbejder jeg som lærervikar i Vollsmose, hvor jeg også er miljøambassadør. Når jeg har tid, går jeg til keramik.  

Læs mere
Anne Skau Styrishave