Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Camilla Hersom

Telefon

Emailhersomcamilla@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen
   

Folketingskandidat på Fyn. Tidl. MF, gruppeformand og finansordfører.

Jeg brænder for et åbent, tolerant, grønt og moderne Danmark. Vi skal give alle de bedste muligheder for at være herre i deres eget liv. Nøglen til det er uddannelse, job og et godt helbred. Vi skal investere i den grønne omstilling og i moderne velfærd med uddannelser i topklasse og et sundhedsvæsen, der kan måle sig med de bedste.

Jeg er 44 år, gift og mor til tre skønne piger på 5, 9 og 11 år. I hverdagen bor vi i København og i ferierne i Båring Vig på Nordvestfyn.

 

Radikale Venstre - 05.02.2018

Kandidatpræsentation: Camilla Hersom

Formand for Danske Patienter, bestyrelsesleder hos KVINFO, cand. scient. pol.
MF 2011-2015, i perioden bl.a. sundheds- og psykiatriordfører, europaordfører, udenrigsordfører, medlem af Folketingets præsidium, gruppeformand, finansordfører og formand for finansudvalget.
Radikal siden 1992, landsmødevalgt HB-medlem siden 2004, folketingskandidat i Odense og Middelfart siden 2008.

Læs mere
Camilla Hersom

Radikale Venstre - 11.06.2017

Strategiens mester

Niels Helveg Petersen elskede skak. Det er strategiens spil, der kræver eftertænksomhed og blik for konsekvenserne af egne og andres handlinger. Dette mestrede Niels Helveg Petersen.

Få mennesker har haft så stor indflydelse på dansk politik som Niels Helveg Petersen. Han var i løbet af sit lange liv i politik gruppeformand, partileder, kongemager, økonomiminister og udenrigsminister.

Læs mere
Camilla Hersom