Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Camilla Hersom

Telefon22866228

Emailhersomcamilla@gmail.com

Medlem af Hovedbestyrelsen

Folketingskandidat på Fyn. Formand for Danske Patienter & bestyrelsesleder hos KVINFO. Tidl. MF, gruppeformand og finansordfører.

Jeg brænder for et åbent, tolerant, grønt og moderne Danmark. Vi skal give alle de bedste muligheder for at være herre i deres eget liv. Nøglen til det er uddannelse,mentalt og fysisk sundhed, og en plads i fællesskabet. Jeg tror på foreningslivets frivillighed og fællesskab som en bærende kraft i samfundet.

Jeg er 46 år, gift og mor til tre skønne piger på 8, 12 og 15 år. I hverdagen bor vi i København og i ferierne i Båring Vig på Nordvestfyn.

 

Radikale Venstre - 25.09.2018

Camilla Hersom - folketingskandidat i Odense Øst

Mit grundsynspunkt er, at alle mennesker har ret til at være herrer i deres eget liv og jeg tror på, at samfund kan indrettes, så det bliver muligt. Det kræver en stærk og moderne velfærdsstat og at vi er opmærksomme på den retning udviklingen tager. Jeg er optaget af forebyggelse både når det gælder vores fysiske og mentale trivsel. Vi har behov for en diskussion om, hvordan vi indretter vores samfund, så vi alle kan trives i det. Det er helt nødvendigt at vi får standset den dramatiske stigning i antallet af unge, der mistrives og er psykisk sårbare.

Læs mere
Camilla Hersom

Radikale Venstre - 05.02.2018

Kandidatpræsentation: Camilla Hersom

Formand for Danske Patienter, bestyrelsesleder hos KVINFO, cand. scient. pol.
MF 2011-2015, i perioden bl.a. sundheds- og psykiatriordfører, europaordfører, udenrigsordfører, medlem af Folketingets præsidium, gruppeformand, finansordfører og formand for finansudvalget.
Radikal siden 1992, landsmødevalgt HB-medlem siden 2004, folketingskandidat i Odense og Middelfart siden 2008.

Læs mere
Camilla Hersom