Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kristian Grønbæk Andersen

Cand oecon, Lektor

Telefon 20867960

Emailkristiangroenbaek@gmail.com

Formand Odense

Formand for Odense Radikale Venstre

Radikale Venstre - 10.09.2019

Er du vores nye folketingskandidat?

Efter en meget langvarig og meget intens valgkamp har vi igen fået et fynsk folketingsmedlem i form af Rasmus Helveg Petersen.

Rasmus Helveg Petersen og Anne Skau Styrishave genopstiller begge som folketingskandidater til vores generalforsamling i april 2020, mens Camilla Hersom har valgt at trække sit folketingskandidatur.

Læs mere
Kristian Grønbæk Andersen

Radikale Venstre - 25.06.2019

God sommer

Siden foråret 2018 har vores opmærksomhed først og fremmest været rettet mod det dengang kommende folketingsvalg. Vores vigtigste prioritet var at få valgt et fynsk folketingsmedlem. Helst én, som var opstillet i Odense. Det lykkedes, idet Rasmus Helveg Petersen blev valgt.

Alle fire fynske folketingskandidater førte en meget flot, loyal og intensiv valgkampagne. Det betød bl.a. at de personlige stemmetal blev meget store. Langt flere radikale vælgere satte deres kryds ud for en kandidat og ikke ”bare” på partiet.

Læs mere
Kristian Grønbæk Andersen