Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Susanne Ursula Crawley Larsen

Rådkvinde for Børn og Unge

Telefon30604419

Emailsucl@odense.dk

Odense Kommune
   

Kommunalvalget i november 2021 er et vigtigt valg, som har betydning for din hverdag og din fremtid. Mine ambitioner for Odense er store. De kredser om retfærdighed, velstand og en fremtid i pagt med naturen.
Uanset hvilket postnummer man bliver født i, skal man have de samme chancer i livet, når det handler om uddannelse og muligheden for at forsørge sig selv og sin familie. Sådan er det ikke nu, men jeg tror på, at vi med en fælles indsats kan nå derhen.
Miljø og klima kræver investeringer, men nok allermest en omlægning af vores egne vaner, men jeg synes det er prisen værd. Hvis det betyder, at vi står tilbage med en klimaneutral by og en sprudlende natur, så spiser jeg gerne lidt flere planter, snupper cyklen eller køber en brugt designertaske.
Jeg ser den grønne dagsorden være vores nye væksteventyr, hvor Odenses erhvervsliv griber lederskabet for en bæredygtig udvikling på Fyn og går i front med nye løsninger til landbruget, gartnerierne, velfærden og vindmøllerne. Naturligvis med udgangspunkt i vores førerposition som en af verdens stærkeste klynger for robotter/droner/teknologi og med en industrihavn, der er indrettet til produktion af bæredygtig energi.
Odense er en fantastisk by med en stolt tusindårig historie. I al den tid har vi levet af jorden og af at opfinde det nye. den fortælling stopper ikke her. For mig som læge og mor til 5 børn, 3 børnebørn og en på vej, handler det om at give historien, kulturen, naturen og demokratiet videre, og pligten til at skabe en verden næste generation kan træde ind i.
Kunsten og kulturen har en særlig plads i mit hjerte. En verden uden skønhed virker for mig formålsløs. Uden kultur bliver vi historieløse, for nogen skal skrive vores sange og efterlade værker, der er fortællingen om os og Odense.
Politik handler meget om fremtiden, men det handler også om livet lige nu i vores børnehaver, skoler og plejehjem. Som Rådkvinde i Odense tager jeg hver eneste dag beslutninger, der har betydning for andre menneskers hverdag i en balance mellem på den ene side det enkelte individs ret til frihed, og på den anden side det ansvar vi hver især har for fællesskabet. Frihed og retfærdighed er alles ret.
Det er i kommunerne, at demokratiet for alvor lever. Nu skal vi bruge det til at gøre Odense til en grøn, rig og retfærdig by.

Jeg er kvinde, mor, overlæge og medborger. Det gør mig til den politiker, jeg er. Jeg er gift med Jørgen Lange Thomsen, retsmediciner og menneskerettighedsforkæmper. Jeg har 5 børn: Cæcilie, Amelie, Linnea, Snefrid og Tristan. Jeg har i den forbindelse både erfaret, hvad det vil sige at få børn i en tidlig og en sen alder.

 

 

Integration - 24.06.2020

Coronaen udstiller ghettopakkens meningsløshed!

Coronaens ødelæggende kraft er ikke til at komme udenom. Mange har mistet livet. Endnu flere deres arbejde og levebrød. Epidemien har vendt op og ned på vores liv.

Vi kæmper med at finde meningen i det hele, men har samtidig fundet et nyt stærkt, fælles mod. Vi har set, at vi sammen kan tage hånd om de store udfordringer. Vi har vist, at når en uforudset epidemi lægger vores samfund ned, så kan vi bekæmpe den. Og tage kontrollen tilbage.

Læs mere
Susanne Ursula Crawley Larsen

Miljø - 10.06.2020

Plant et træ!

Man kan aldrig starte en valgkamp for tidligt, og min og Odense Radikale Venstres valgkamp bliver grøn.

Der er "kick off" på generalforsamlingen den 11.juni 2020. Jeg har indkøbt en masse små egetræer, der skulle være brugt i en kampagne for grundvandet i foråret. Kampagne blev aldrig gennemført pga. Coruna krisen,

Læs mere
Susanne Ursula Crawley Larsen